Proč investovat do nemovitostí i v době vysokých úrokových sazeb?

Jako realitní makléřka s dlouholetou praxí v oboru vám mohu jednoznačně doporučit, že investování do nemovitostí i v době vysokých úrokových sazeb je dobrou volbou. A to hned z několika důvodů.

Stabilní investice

Nemovitosti jsou stabilní investicí, která vám může zajistit pravidelný příjem z pronájmu. Navíc se v průběhu času zvyšuje jejich hodnota, takže pokud se rozhodnete pro prodej, můžete získat výrazný zisk. V době vysokých úrokových sazeb jsou nemovitosti stále atraktivní volbou, protože vám mohou zajistit větší výnos než jiné investice.

Nízké úroky na hypotéky

V době vysokých úrokových sazeb jsou sice úroky na hypotéky vysoké, ale stále nižší než v minulosti. Navíc se díky konkurenci mezi bankami můžete setkat s různými nabídkami a najít tak tu nejvýhodnější. Investice do nemovitostí s využitím hypotéky může být pro vás výhodná, protože můžete využít finanční páky a získat tak větší výnos než při investování v hotovosti.

Závěr

Pokud tedy zvažujete investování do nemovitostí, neváhejte ani v době vysokých úrokových sazeb. Nemovitosti jsou stabilní investicí s vysokým potenciálem růstu a mohou vám zajistit pravidelný příjem z pronájmu. Pokud se se mnou budete chtít o něčem poradit, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím mého webu.

 

Ing. Monika Veličková

Reality Investice Jeseníky

Ing. Monika Veličková
Autor: Ing. Monika Veličková

Jmenuji se Monika Veličková a specializuji se jako realitní a investiční poradce v Olomouckém kraji a v rodných Jeseníkách. Ve své každodenní praxi propojuji svět financí a realit do jedné, pro lidi dostupné služby, díky které získávají benefity VIP klientely.
 
Mým posláním je plnit klientům jejich životní cíle, např. vlastní bydlení, finanční nezávislost. Finanční plánování, se kterým denně pracuji, zajišťuje pro mé klienty dostatečný finanční kapitál na splnění jejich cílů. Provádím je bezpečně a s jistotou jejich finančním životem. Stejné principy uplatňuji i při své realitní činnosti, při které řeším prodej nemovitosti svým klientům. Bezpečí, lidský přístup a jistota celé transakce – to lidé nejvíce oceňují na mé práci realitního makléře.
 
I s Vámi se velmi ráda potkám a seznámím Vás osobně se svými službami.
 
Těším se na Vás  Monika

Používáme cookies k optimalizaci našich webových stránek a našich služeb. Další informace o cookies najdete zde.

Nastavení